DESCUBRIMIENTOS MEDICOS NO AUTORIZADOS / LLIBRE Ampliar

DESCUBRIMIENTOS MEDICOS NO AUTORIZADOS / LLIBRE

ISBN: 97884911102286

Nou producte

Tractaments prohibits realitzats després per les multinacionals farmacèutiques. Marc Pizzuti.

Més detalls

17,00 € amb impostos

Més informació

Descripció :

Descobriments metges no autoritzats examina una sèrie de troballes que, tot i haver acabat censurats, desacreditats i exclosos pel conjunt de les grans farmacèutiques, conegut com «Big Pharma», han estat corroborats en diversos documents, investigacions científiques i en els testimonis de nombrosos pacients. Certament, són molts els malalts que han aconseguit recuperar-se de patologies considerades incurables (càncer, sida, autisme, esclerosi múltiple, etc.), han deixat enrere la seva cadira de rodes o han millorat les seves condicions de manera gairebé miraculosa després d'haver seguit un rumb allunyat de la farmacologia convencional.
En aquesta obra, Marc Pizzuti posa al descobert els mecanismes que converteixen la propaganda farmacèutica en «ciència mèdica» i titllen certs descobriments extraordinaris i incòmodes de «rumors calamitosos». Recolzat per una gran quantitat de dades clíniques totalment comprovables, Pizzuti aporta així mateix nombroses entrevistes i declaracions de persones eminents en l'àmbit sanitari que avalen la informació recollida.
Per primera vegada, i per tal que el lector pugui treure les seves pròpies conclusions es faciliten també els contactes necessaris per a un assessorament directe dels metges «herètics» que apareixen citats al llibre. De vegades, escoltar altres veus pot salvar-nos la vida.

  • Tapa tova
  • 496 pàgines
  • Idioma : castellà

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

DESCUBRIMIENTOS MEDICOS NO AUTORIZADOS / LLIBRE

DESCUBRIMIENTOS MEDICOS NO AUTORIZADOS / LLIBRE

Tractaments prohibits realitzats després per les multinacionals farmacèutiques. Marc Pizzuti.