KALANCHOE DAIGREMONTIANA - 15 dias -HOJA FRESCA- Ampliar

KALANCHOE DAIGREMONTIANA - FULLA FRESCA -

HFP000001

Nou producte

Safata de 450 g de fulles fresques a les nostres instal·lacions.

- Quantitat per a 15 dies -

Només s'envien de dilluns a dimecres.

Més detalls

8,00 € amb impostos

Més informació

La part utilitzada són principalment les fulles, que tenen un gust acidulat. Es poden prendre de forma externa o interna segons el que volguem tractar:

- Externament: fulles aixafades en forma de cataplasma, compresa o emplast; suc de les fullles amb oli o vaselina per usar com ungüent.

- Internament: fulles crues a l’amanida; suc fresc (afegir-hi aigua per donar més volum); fulles en infusió. Aquesta serà la forma de tractament en cas de càncer.

Dosi per ús intern: de 30 a 50 grams al dia, repartit en dues preses. En infusió podem pendre una abans de cada menjada, amb una dosis d'una cullerada de postres per infusió, es a dir, tres infusions al dia.

Contraindicacions: No utilitzar-les durant l'embaràs ja que poden estimular l'úter. No convé usar la planta de manera continuada per llargs periodes de temps si no s'ha de fer cap tractament. La seva composició inclou compostos com els bufadienolids que són glucòsids cardiacs, per la qual cosa en pacients que han sofert malalties cardiaques caldrà consultar el metge. La investigació clínica efectuada sobre les kalanchoe indica que pot haver-hi toxicitat si s'abusa de la planta i  assenyala que fins a dosi de 5 grams de planta per kilo de pes no hi ha toxicitat (això seria uns 350 grams de fulla per una persona de 70 kilos, que és una dosi de quatre a deu vegades superior a l'aconsellada). 

---------------

Conservació : Treure de l'envàs , mantenir en lloc fresc i sec . -NO A la nevera-

En cas de voler conservar a llarg termini (menys 6 mesos), es pot deixar al congelador en dosis diàries de 30 a 50 grams, en treure del congelador s'ha de triturar immediatament juntament amb la fruita i prendre.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

KALANCHOE DAIGREMONTIANA - FULLA FRESCA -

KALANCHOE DAIGREMONTIANA - FULLA FRESCA -

Safata de 450 g de fulles fresques a les nostres instal·lacions.

- Quantitat per a 15 dies -

Només s'envien de dilluns a dimecres.