RRECUPERAR LA SEXUALIDAD DESPUÉS DE UN CÁNCER DE ÚTERO / LLIBRE

10,00 €
Impostos inclosos

Mª Angeles Casat Pérez

Li van diagnosticar un càncer d'úter -carcinoma endometroide de endocervix-després d'una gran hemorràgia. Li van practicar una histerectomia radical i després d'un mes van arribar els cicles de radioteràpia (25 sessions), quimioteràpia (5 sessions) i braquiteràpia (24 hores). 

Idioma :Castellà.

Quantitat
In Stock

Tal com ella comenta, la seva salut en general i si sexualitat en particular es van veure molt danyades, pel que ha treballat amb afany per recuperar totes dues.

Tot el procés viscut i la recuperació aconseguida l'ha recollit en el seu llibre "Recuperar la sexualitat després d'un càncer d'úter" on detalla els passos que ha donat fins recobrar la salut de la seva sexualitat. El manuscrit inclou, a més, dues entrevistes, una realitzada a la Doctora Natàlia Eres, oncòloga, especialista en medicina integrativa, i una altra realitzada a la senyora Cinta Bellobí i Fava, infermera gestora del Departament de Ginecologia Oncològica de l'Institut Català d'Oncologia.

Un llibre que, sens dubte, a moltes (i molts, per què no?) Pacients li podrà servir no només per entendre com ha estat la vivència d'aquest procés, sinó també per ajudar a reconquerir una parcel·la tan important com és la nostra salut sexual.

Us deixem amb un text que Mª Ángeles ha escrit per a aquest bloc. Des d'aquí et donem les gràcies per compartir la teva experiència amb nosaltres / es i per aquest meravellós i indispensable llibre.

Amb la col·laboració de :

Natàlia Eres Charles -Doctora expecialista en oncologia mèdica-

Cinta Bellobí i Fava Infermera especialista en ginecologia oncológica-

69 Pàgines.

ISBN: 9781482600308